Najnovšie recenzie zo sekcie Vaňové panely
Zatiaľ funguje .
Za 200e by som čakal viac.
Kvalitný
Kto vymiena sprcháč za vaňu a nemá možnost obložit vanu je to fajn roešenie pekný dyzajn jednoduchá montáž a podrobny navod
Podrobý navod na montáž a jednoduchý na pochopenie
Nič
- požadovaný rozmer
- super kvalita
Potrebovali sme ho
Naozaj špičkovo ergonomická vaňa, dostatočne veľká, dá sa do nej riadne ponoriť, pohodlná, dobre tvarovaná; súčasne nemá zbytočné nevyužité miesta, znižuje sa tým spotreba vody ... sedacia plocha je bonus, poslúži aj ako polica. Jednu takúto užívam už 6 rokov a môžem ju len chváliť. Skúšal som aj iné vane, no nedajú sa k tejto ani prirovnať . Hoci som tentokrát zvažoval vaňu rovnú, kvôli ergonómii som opäť vybral radšej túto Fortunu, pre mňa istotu spokojnosti...
- Prakticka esteticka vzhldovo OK.
Panel je o cca 1,5 cm dlhší. no môže to byť tým že ho vsúvam pod vanu. Musím ho skrátiť. Ale lepšie ako keby bol krátky
Vaňa pekná , spĺňa moje očakávania ,len objednaný sifón bol krátky , museli nadpájať.
Na čelo ešte čakám. Prišla rýchlo , dobre zabalená .Spokojnosť.
- je presne taká, akú som objednal
Kvalitu vane a panelu neviem posúdiť, nakoľko ju ešte nemáme namontovanú. Podľa obrázku som mala pocit že je malá, ale je dosť priestranná. Zabudli poslať sadu k panelu, ale po skontaktovaní s predajcom ju obratom zaslali.
- Jednoduchá montáž
- Netreba murovat
Zástena vyzerala byť akási veľmi labilná, ohýbala sa a celkovo zodpovedala svojej nízkej cene.
- Cena tovaru bola super, dodávka tovaru ešte skôr ako som napísal, že by som ju žiadal. Píše že krátka recenzia tak ponúknem recept na palacinky od mojej mami. Zvyknem ich piecť na záhrade a sú fakt dobré. Pripravíme si ingrediencie:
- 250 g hladká preosiata múka, 400 ml trochu vlažné mlieko,3 ks vajce najlepšie domáce mama býva na dedine tak vždy my nejaké posunie, 1 balíček vanilkový cukor, 1 štipka soli
- olej na vymastenie panvice stačí trošku poprípade ho dajte do cesta. Najprv si dáme do misky múku a po častiach prilievame mlieko. Riadne vymiešame hustejšiu kašičku bez hrudiek a prilejeme zvyšné mlieko. Pridáme štipku soli a vajíčka. Necháme cca 10 min.odstáť. Pripravíme si panvicu a potrieme ju olejom. Tvarujeme palacinky a obraciame ich z obidvoch strán. Plníme ľubovoľnou plnkou (lekvárom, tvarohom, grankom) a ozdobíme čerstvým ovocím poprípade šľahačkou.
- rýchlosť dodanie
Lepšie vaňu obmurovat. Zastena pôsobí lacno a neobsahuje malý čelný panel. Ľahko sa poškodí pri preprave